Personaliseer je keuken met je favoriete foto

Ter gelegenheid van zijn 40ste verjaardag pakt Dovy uit met een unicum op de markt: kastdeuren met een fotoprint. Ze vormen een prachtige combinatie met andere keukenmodellen en zijn enkel en alleen verkrijgbaar bij Dovy. Een foto van je (klein)kinderen, een prachtig ontluikende bloemknop, een ree in het bos, een schitterend panorama van je laatste skireis, een vergezicht, je koddige puppy, de ondergaande zon aan de horizon… Alles is mogelijk.

Sinds kort kun je bij Dovy Keukens kiezen voor een gepersonaliseerde fotoprint op je kastdeuren. Een unicum in de keukenwereld. Elke keuken is anders, maar voor een werkelijk exclusieve toets kun je een onderdeel van je keuken personaliseren met je lievelingsfoto. Wat dacht je van je favoriete foto aan de voorzijde van je keukeneiland om een extra accent te leggen? Het wordt vast en zeker dé blikvanger in je keuken.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Op basis van een kwalitatieve foto die je doorstuurt, maakt Dovy een computerbestand aan dat de foto evenredig verdeelt over jouw kastruimte. Daarbij houden ze niet alleen rekening met de hoogte en breedte maar ook met de ruimte tussen de verschillende kastdeuren. Jouw foto moet één perfect geheel vormen met je kastruimte. Je kiest zelf je favoriete foto.

Voor welke fotoprint zou jij kiezen?

Hou je van een bloemetje in huis? Wil je je eigen kunstwerk in je keuken? Of misschien wil je wel je motor bewonderen op je keukenkasten? Je favoriete foto kan evengoed een abstract of geometrisch motief zijn, een citaat of een spreuk die je mooi vindt. Aan jou de keuze. Wil je liever eerst zien hoe dat er in het echt uitziet? In de Dovy-toonzalen kun je een voorbeeld van geprinte kastdeuren bewonderen.

Alle soorten foto’s en motieven zijn mogelijk. Zwart-witprints, familiefoto’s, foto’s van je huisdier, abstracte foto’s, een honingraatmotief of ruitjesmotief of kastdeuren met een prachtige natuurfoto. De foto van jouw keuze kan zowel op kolomkasten, hangkasten, onderkasten of op de voorzijde van je kookeiland.

Het allermooiste effect

Wist je dat een donkere foto op kastdeuren een magnifiek effect geeft in je keuken? Doordat het geheel donker is, wordt de scheiding tussen de kastdeuren zo goed als onzichtbaar. De foto lijkt wel in de kastenwand te verdwijnen. Uiteraard krijg je het beste resultaat met foto’s van de allerhoogste kwaliteit – net zoals Dovy de beste materialen gebruikt om de meest kwalitatieve keukens af te leveren.

Meer weten? Maak een afspraak in een showroom in je buurt.